Pasta passata

Pasta passata

Informatie

personen
niveau: verassing
min voorbereiding
min bereidingstijd

Stappen per gerecht

Pasta passata

  1. 1   Kook de pasta volgens het recept
  2. 2   Roer de kruiden door de Frito
  3. 3   Doe het mengsel in een (ruime) pan waar de pasta bij kan en verwarm rustig tot deze zachtjes kookt, zet dan de warmebron lager.
  4. 4   Voeg daarna de room rustig toe tot je een heerlijke saus krijgt.

Ingrediënten

Pasta passata

  • Spaghetti (Of Een Pasta Naar Keuze) 400 gram
  • Frito 400 milliliter
  • Geraspte Parmezaan 50 gram
  • Rode Pesto 100 gram
  • Kookroom 100 milliliter
  • Oregano 2 Theelepels
  • Knoflookpoeder 2 Theelepels
  • Peper 1 Snuf
  • Zout 1 Snuf